Username :
Password : ?
Register

Woopy - Thursday 19th January 2023

Thursday 19th January 2023
Woopy
Axle press
3 x 60kg (Even beltclean geprobeerd, aangezien dat toegestaan is op mijn volgende wedstrijd, maar lag helemaal niet goed op mijn riem. Denk dat die mss al wat te soepel geworden is. Oh well, ben toch geen fan van die techniek. Bellyclean dus 😁)
2 x 80kg (Fucking koud ook in de zaal 😅)
1 x 90kg (Easy press. Wipje van buik naar schouders mocht beter)
1 x 100kg (Zwakke clean. Easy press. Nog eens opnieuw doen)
1 x 100kg (Goeie rep! Moet mezelf over de schrik voor deze oefening zetten. Die clean doet wat pijn en dat maakt me te voorzichtig. Mijn concurrentie postte onlangs een 120kg, dus ik moet aan het werk)
1 x 105kg (Moeilijker dan de laatste set, wel beter dan de eerste 100kg set. Schrik begint er beetje uit te geraken. Ga wel een tshirt moeten vinden die minder glijdt 😄)

Monster dumbbell
3 x 35kg (Easy, uiteraard (had hem gisteren na de training al eens strict gedaan), maar heb toch het gevoel dat ik er ook werk ga aan hebben. Als ik kans op winst wil maken op de wedstrijd, zal ik toch naar de 80kg moeten, denk ik)
3 x 50kg (Weer zo'n oefening waar je geen schrik mag van hebben 😄 goeie reps. Laatste niet 100% onder controle. Gecontroleerd laten vallen is altijd een uitdaging)
2 x 55kg (Misschien beetje overmoedig al willen verzwaren. Tweede rep beetje controleverlies. Derde rep nog tot op de schouder maar durfde er niet meer onder gaan)
2 x 55kg (Dju toch. Betere controle bij de tweede rep dan vorige set, maar derde ging niet meer goedkomen. Als de dumbbell meteen goed ligt, is het super easy press, maar als het goedleggen al een struggle is... Denk dat dit wel een oefening zou kunnen zijn waar ik vÊÊl beter op ben in singles. Of de techniek moet een beetje wennen. Heb dit de afgelopen 5 jaar misschien 3 keer gedaan.)

Sandbag carry
90kg - 20m
90kg - 20m (Dit valt best mee)
90kg - 40m (Nog wat kracht over, maar conditioneel was het wel klaar)

Sled pull (hand over hand) + Sled drag
100kg - 12m + 100kg - 2m (De hand over hand al staand begonnen, maar was meer een grip oefening aangezien de beste techniek was om touw te nemen en me te laten achteruitvallen. De tweede helft zittend gedaan. Daarna aan de drag begonnen maar ik kon niet meer 😅)

Ok training. Heel wat werk aan de axle en dumbbell. En aan mijn conditie.
quote |
0 likes | 1 comments
Sunday 22nd January 2023 14:06
Woopy
Vandaag even training skippen. Vrijdagavond na gemakkelijk een jaar nog eens sportmassage gehad, omdat mijn onderrug meer en meer last begint te hebben na trainingen. Linkerkant verzuurt ook zeer snel.
Aanhechting tussen onderrug en glutes bleek helemaal verkrampt te zitten. Er is een uur aan gewerkt, en is beter, maar nog niet 100%. Binnenkort teruggaan voor de afwerking.
Ik heb vaak als ik zo'n zone zelf masseer of laat masseren dat de dag erna de pijn was heviger is, om vanaf de dag daar na te verdwijnen, maar deze keer duurt het precies iets langer. Geen pijn vandaag, maar voel wel dat als ik zou beginnen trainen, ik het waarschijnlijk direct om zeep help.
Ff laten rusten dus.
quote
0 likes